22. januar 2017

Til forældre

Til forældrene med børn til TLP!

Når I sender jeres børn afsted til dette lan party, skal I lige være opmærksomme på, at man skal klare sig selv i en weekend, man har mulighed for at hente og aflevere sine børn lige når man vil.

Man skal være over 10 år! Dog er det et krav at man kan tage vare for sig selv og egne handlinger, det kan jo ske at man ikke kan det, selvom man er 21 😉

I kan tage kontakt med os, og eventuelt skrive en mail til os på denne mail: kontakt@TLParty.dk, skrive en SMS/ringe til nummeret 24646463, eller skrive til os over vores facebook side Tistrup Lan Party, hvor I kan spørge om det I har lyst til.

Lidt praktisk information:

Tid

Dørene åbner fredag kl:17 hvor i er velkommen til at komme. Vi slukker strømmen søndag kl:12.
Mad. Til dem der har købt madbilletter så gælder en morgenmad lørdag og søndag morgen mens en aftensmad billet gælder fredag og lørdag aften. Når vi offentliggøre vores tidsplan. kan det ses hvornår der er kan spises, samtigdigt med at vi siger det over højtaleren hvornår det er. Maden bliver serveret inde i cafeteriet.

Sovepladser

Vi bruger minihallen og Janusbygningen til at sove i. De er i samme bygning som hallen hvor der bliver spillet, så man skal ikke udenfor for at komme til sin soveplads. Når du kommer til eventet, så tager man bare sine sove ting med ned i sovehallen og finder en plads hvor man vil sove. Soveting kan man bare lade ligge hele weekenden men det er på eget ansvar. Vi har ikke nogle tider hvor vi siger de skal sove.

Kiosk

Vi har en dejlig kiosk som er i den ene ende af hallen, ved crew. Her sælger vi toast, fransk hotdog, drikkevare og slik. Den har åbent hele eventet igennem.

Mad/drikkevogne

Foran hallen vil der være en madvogn fra Pagoden, samt en smoothie-vogn fra Rel0ad.

Brugs og pizzamand

Vi har vores fantastiske brugs og pizza mand som ligger 700m fra halle. Vores pizza mand har åbent fra 15-21, hvor han klar til at tage imod jeres bestillinger. Brugsen har åben fra 7,30-20.

Observatør

Vi har 4 observatør som hele tiden som går rundt og tjekker der er ro og orden. Hvis der er noget kan i bare komme til dem.

Kunne du have lyst til at tage en vagt som frivillig observatør? Så skriv til simon@tlparty.dk

Opgaverne som observatørene får er:

  • Stå i kiosken
  • Gå runder i hallen / sovehallen for at tjekke om der er ro og orden
  • Sørge for at ingen brandgange er dækket til

Crew

Vi er 11 crew som sørger for at det bliver et kanon LAN Party. Vi har alle crew-trøjer på så os kan i bare komme hen og spørge hvis har problemer.